top of page

Boş kavanozları değerlendirme yöntemleri

İçindeki ürünleri bitirdiğiniz kavanozları eviniz için çok güzel şekillerde değerlendirebilirsiniz. Südürülebilirlik adına bu kavanozları nasıl kullanabileceğinize dair birkaç tavsiyemiz var, hadi beraber göz atalım! 😊


Boş kavanozları değerlendirme yöntemleri:


1-Kalemlik

Tek yapmanız gereken etiketini çıkardığınız kavanozun etrafını sarmak için zevkinize uygun bir aksesuar bulmak. Bu şekilde çevreleyeceğiniz kavanozların içine istediğiniz şekilde kalemlerinizi veya organize etmek istediğiniz aletleri koyabilirsiniz.


2- Hijyenik depolama Hijyenik bir şekilde saklamak istediğiniz kulak pamuğu ve mendil gibi malzemelerimizi bu kavanozlara koyup depolayabilirsiniz.


3- Mumluk

Kavanozları basit bir şekilde şık mumluklar haline getirebilirsiniz. Bunun için sadece içlerine koyabileceğiniz küçük mumlar bulmak ve opsiyonel olarak kavanozun dış kısmına istediğiniz atmosferi yakalayacak olan bir materyal uygulamak.


4- Mini saksı Evinizde yetiştirmek istediğiniz küçük boy bitkileri rahatlıkla kavanozlara yerleştirebilirsiniz.


5- Baharatlık İçindeki ürünler bitmiş kavanozları baharatlık olarak kullanmak en popüler yöntemlerden bir tanesi. Sağlıklı cam kavanozlarınızı baharatlarınız ile doldurabilir, kapaklarını güzelce kapatıp tazeliklerini ve aromalarını koruyabilirsiniz.


6- Hediye şekerleme Sevdiklerinize hediye etmek istediğiniz minik atıştırmalık / şekerlemelerinizi boş kavanozları koyabilir ve gönlünüzce süsleyebilirsiniz.



Comments


bottom of page